Tuesday, December 28, 2010

93 - Wey ini cool






Set headphone official star wars ciptaan Coloud..May the force be with u (sambil main game Star Wars The Force Unleashed 2)




Tapi Darth Vader nie awesomeness..mungkin tidak setanding Sennheiser..tapi sebagai seorang padawan harus meliki..lmao

Friday, December 10, 2010

92 - Cunt?

pebende lu..orang nak pki snoods pun tak bole..sejuk kot..

91 - My real competitor

is Molly..aku tak pernah compare diri aku ngan orang lain..tapi Molly adalah competitor aku yang sebenar..dan aku tidak boleh kalah dengan dia..

Thursday, December 9, 2010

90 - Happy Human Rights Day

kau gelar diri kau genuine homo sapien? wake up..pls do a lot trading in human body part globaly..if u are alien coakcroach..

Wednesday, December 8, 2010

89 - Hari ini

Aku hanya berjaya menyiapkan suku sahaja daripada design sebatang roof beam hari ini..daripada pukul 4.30ptg sampai pukul 7.30mlm di kedai makan seorang diri..

Tuesday, December 7, 2010

88 - A must-see-movie

James Franco berlakon dan menceritakan kisah benar pasal Aron Ralston yang terpaksa memotong tangannya ketika terjatuh di dalam gua..Motivate filem seperti mendengar nyanyian Susan Boyle dan Paul Potts..disamping makian daripada Gordon Ramsay..

Saturday, December 4, 2010

87 - Azam untuk Awal Muharam

Berhenti merokok pada 7 Disember 2010 bersamaan 1 Muharam 1432..dengan bantuan Niquitin

>> terbukti secara klinikal dalam membantu berhenti merokok
>> menggandakan peluang berhenti merokok
>> perlindungan 24 jam - walaupun terhadap ketagihan kuat di awal pagi
>> melegakan ketagihan dalam beberapa minit

86 - Past Time

Aku sekarang sedang melayan Masterchef edisi Amerika..cooking game show ini adalah salah satu rancangan wake up call kepada sesiapa yang sering down seperti aku..

dan kalau korang belajar di Uniten, si Gordon Ramsay nie sebiji mcm Dr. Bashar..tetapi berlainan bidang..